Alle reviews ter inzage in de showroom

Het Rijswijkse Vloerenhuis en Quick-step

Het Rijswijkse Vloerenhuis en Quick-step 1

Sinds 1 september 2020 zijn wij gestopt met de verkoop van de vloeren van Quick-Step. Na 18 jaar als Diamond Store verbonden te zijn geweest aan dit merk hebben wij in gezamenlijk, goed overleg deze samenwerking beëindigd. 

Quick-Step is, mede door de levering aan bouwmarkten, een richting ingeslagen waarin wij ons niet langer konden vinden. Hierdoor hadden wij niet het gevoel onze klanten nog de kwaliteit te kunnen bieden die zij van ons verwachten.

Als alternatief bieden wij nu de vloeren van Meister, een kwaliteitsmerk die onder andere vloeren in het assortiment heeft die 24 uur waterdicht zijn. Wij weten dat we hiermee beter aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen en hen ook écht een vloer kunnen leveren waar zij nog jaren plezier van hebben. 

Bekijk hier de collectie vloeren van Meister of ontdek de nieuwste kleuren, in combinatie met een lekkere kop koffie en vrijblijvend advies, in onze winkel. 

Vanzelfsprekend kunt u nog steeds bij ons terecht voor onze professionele legservice waarbij een team van onze eigen medewerkers de vloer bij u komt leggen en pas weggaat wanneer u tevreden bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *