Afleveren van uw bestelling

Gratis bezorging

Opdrachten boven de €1000,-worden GRATIS bezorgd! Voor bestellingen onder de €1000,- moeten wij helaas een kleine toeslag rekenen van € 75,- Bezorging op de Waddeneilanden kunnen wij in overleg voor u verzorgen. Bel ons voor meer informatie over bezorging op de Waddeneilanden.

België: Neem voor bestellingen onder de €1000,- contact op in verband met afwijkende leveringskosten.

Afleveradres

Wanneer het afleveradres anders is dan het postadres verzoeken wij u dit melden bij onze administratie/verkoop. U kunt een email sturen naar info@hetrijswijksevloerenhuis.nl

Afleverdatum en tijd

Na plaatsing van uw bestelling nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op om de exacte leverdatum met u af te spreken.

Uitgestelde levering

Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 6 maanden na opdracht, dit dient wel maximaal 2 werkdagen na de bestelling aangegeven te worden. Als u een uitgestelde levering wenst langer dan 10 dagen na het geven van de opdracht, brengen wij per maand € 75,- stallingskosten in rekening.

Bezorgafspraak

Een afspraak die niet door kan gaan dient minimaal 24 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor worden dan extra €75,- aan bezorgkosten in rekening gebracht.

Let op!

De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond uitsluitend over verharde wegen. De pallet waar het op bezorgd wordt, is een weggooi pallet. Deze dient u zelf weg te gooien na ontvangst. Voor vervoer binnen uw woning/bedrijf dient u zelf zorg te dragen. Op het afleveradres dient minimaal 1 volwassen persoon aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. Bezorgers rijden alleen, zonder bijrijder.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

KLANTENSERVICE

 

>Afleveren van uw bestelling

>Betaal- en retourinformatie

> Garantie

> Klachten

> Klantenreviews

> Leginstructies

Afleveren van uw bestelling 1
Uw vraag snel beantwoord via WhatsApp! 06 48 27 34 38
Beschikbaar van 09:30 uur tot 20:00 uur