Het Rijswijkse Vloerenhuis, voor de grootste collectie binnenzonwering!
De leverancier van Zonnelux & Piet Boon shutters…

Het Rijswijkse Vloerenhuis doet zijn naam te kort als u hier binnentreedt. Naast de prachtige collectie tapijten en vloeren, beschikken wij over een ruim assortiment zonwering van Zonnelux en Piet Boon waaronder horizontale- en houten jaloezieën, prestige rolgordijnen, shutters, vouwgordijnen, blinds,  plissé- en paneelgordijnen.

De maten van uw raam kunnen ons niet gek genoeg zijn. Of het nu gaat om een kantel-kiepraam of dakkapel, onze adviseurs staan u graag bij in het maken van uw keuzen. Ook voor op maat gemaakte zonwering bent u bij ons op het juiste adres.

Piet Boon

Zonwering bij Het Rijswijkse Vloerenhuis

Heeft u last van inkijk maar wilt u wel naar buiten kunnen kijken? Geniet u van het zonnetje in huis maar op uw tv ziet u de beelden niet meer duidelijk door de inval van de zon?

Raamdecoratie wordt vaak onderschat. Dit is namelijk net zo sfeerbepalend in een ruimte als de wanden en de vloer. Met het wijzigen van het type raamdecoratie of alleen al de kleur, geeft u direct een nieuwe boost aan u woon- slaapkamer of keuken.

Zowel voor een modern, trendy, romantisch of klassiek interieur, bij het Rijswijkse Vloerenhuis vindt u al het mooie voor uw raam.

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS

Zonnelux

Bij​ het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raamdecoratie.