Betaal & Retour informatie

Een betaalwijze kiezen

Betaling via iDEAL
iDEAL is een veilige betaalmethode en is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. U gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij een betaling via internetbankieren (bijvoorbeeld Random Reader bij Rabobank en e.dentifier bij ABN AMRO). De betaling wordt direct ten laste van de betaalrekening uitgevoerd. In dat opzicht lijkt het op een pinbetaling. Als u beschikt over internetbankieren bij één van de deelnemende banken, kunt u met iDEAL betalen. U hoeft zich hiervoor niet apart aan te melden. De bestelling zal worden verzonden als de iDeal betaling is afgerond en er een leverdatum met u is afgesproken.


Losse pakken Laminaat

bestellen/afhalen
Mocht u voornemens hebben om bij ons een enkel pakket van een soort laminaat te bestellen, dan zijn wij genoodzaakt de adviesprijs in rekening te brengen.

 

RetourInformatie

Retour
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Indien er meer dan 2 verpakkingen zijn, wordt er in overleg met Het Rijswijkse Vloerenhuis, wel of geen aangepast retourbeleid gehanteerd.

Retourneren van producten, kan enkel naar onze hoofdvestiging (Rijswijk) i.v.m. de controle op de producten. Daarnaast is het retourneren alleen mogelijk op werkdagen (di-vrij) tussen 11.00 t/m 17.00. Op zaterdag is het niet mogelijk om producten te retourneren.

Te veel bestelde producten
Alle vloeren en ondervloeren kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na aankoop, indien deze nog netjes in de originele verpakking zitten.

Op maat
Op maat gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

KLANTENSERVICE

 

>Afleveren van uw bestelling

>Betaal- en retourinformatie

> Garantie

> Klachten

> Klantenreviews

> Leginstructies

Betaal- en retourinformatie 1
Uw vraag snel beantwoord via WhatsApp! 06 48 27 34 38
Beschikbaar van 09:30 uur tot 20:00 uur