Naast onze grote collectie pvc- en laminaatvloeren beschikken wij over een schitterend assortiment tapijten. Merken als Bonaparte, Parade, Desso, Best Wool Carpets en Mohawk SmartStrand spreken van kwaliteit! Deze merken zijn alleen verkrijgbaar in woningstoffering speciaalzaken. Zowel voor een modern, trendy, romantisch of klassiek interieur, bij het Rijswijkse Vloerenhuis vindt u het tapijt dat bij u past.

Zowel voor een modern, trendy, romantisch of klassiek interieur, bij het Rijswijkse Vloerenhuis vindt u het tapijt dat bij u past. Kom eens langs in onze showroom en overtuig uzelf van de ruime collectie.

Ook voor Tapijt gaat u naar Het Rijswijkse Vloerenhuis

Een tapijtvloer geeft niet alleen een warme uitstraling het is ook geluiddempend en comfortabel. De meeste tapijten worden gefabriceerd van synthetische garens waardoor deze sterk, antistatisch en lichtecht zijn. Hierdoor kunnen de meeste tapijten gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

Onze tapijtleggers zijn kunstenaars in hun vak. Uw vloer wordt niet alleen perfect gelegd maar wij zorgen dat u direct uw meubels kunt plaatsen. Geen afvalresten en keurig gestofzuigd.

Best of both worlds? Het gemak van parket en tijdens de koude dagen toch warme voeten? Dan kiest u voor een mooi vloerkleed.

Kom eens langs in onze showroom voor de mogelijkheden en/of neem alvast een kijkje bij trapbekleding.

Parade

Parade staat voor een sterk, comfortabel en rijk tapijt dat meebeweegt in de huidige woonwereld.

MEER OVER PARADE

Bonaparte

Het assortiment van Bonaparte heeft in de loop der jaren niet alleen een naam opgebouwd door zijn kwaliteit maar zeker ook door de sfeer die deze uitstraalt van romantische tot modern en trendy.

MEER OVER BONAPARTE

Desso

De designs van Desso spreken al jaren voor zich. Desso houdt zeer nauwkeurig de laatste mode in de gaten en kan zelfs een trendzetter worden genoemd op het gebied van kleuren, structuren en materialen.

MEER OVER DESSO

Mohawk SmartStrand

Luxueuze vloerbedekking vervaardigd met een ijzersterk garen, gemaakt van de suikers uit maïs en van polyester. Mohawk SmartStrand tapijt is duurzaam én vlekbestendig.

MEER OVER MOHAWK SMARTSTRAND

Bestwool Carpets

Best Wool Carpets springt in op interieurtrends en creëert liefst zelf een trend. 

MEER OVER BESTWOOL CARPETS