Best Wool Carpets

Best Wool Carpets 1
Best Wool Carpets 2

Leef een rijker leven

Wonen, genieten, slapen, liefhebben, feesten en neervlijen in een uitgesproken interieur maakt het leven mooier.

Tapijt onder uw voeten creëert warmte, sfeer, comfort en een eigen stijl. Zo maakt mooie vloerbedekking het verschil in uw interieur. Best Wool Carpets springt in op interieurtrends en creëert liefst zelf een trend. Er is veel keus als het om kleur en structuur gaat en ze leveren uit voorraad. Hierdoor bieden ze u de kans op eenrijker leven.

Best Wool Carpets is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van tapijt gemaakt van wol.

RUGS COLLECTIE

Vloerkleden spelen een steeds meer in het oog springende rol in interieurs. Enerzijds maken ze een statement,
anderzijds voegen ze iets toe aan de sfeer, warmte en kleur van een ruimte. Het is een impuls voor een houten, stenen, betonnen of laminaat vloer en verbetert de akoestiek
enorm. Een vloerkleed uit de Rugs collectie kunt u op maat laten maken.

Unieke signatuur

Sinds 1982 ontwerpt, produceert en distribueert Best Wool Carpets vanuit Best in Nederland prachtige wollen vloerbedekking en vloerkleden. Echte en eerlijke natuurproducten voor mensen die kwaliteit waarderen.

Wol is een zeer hoogwaardig product, is toegankelijk en past in elk interieur. We creëren, ontwikkelen en realiseren ook op projectbasis. Denk daarbij aan villa’s, jachten, cruiseschepen, winkels en hotels. Wij denken met u mee als het om tapijt en vloerkleden gaat. Dat is geen loze belofte. U bent hierin richtingbepalend, samen met u verwezenlijken we de doelstellingen. Samen realiseren we een unieke signatuur.

Benieuwd naar onze collectie? In onze showroom hebben wij alle stalen voor U beschikbaar. Kom langs in onze showroom waar wij graag voor U klaar staan met een passend advies.