Alle reviews ter inzage in de showroom

lees alle reviews

Resultaat 1–20 van de 398 resultaten wordt getoond

PVC Vloeren
Met een PVC vloer geef je een bestaande ruimte snel een compleet nieuwe uitstraling. Dit type vloer is de laatste jaren enorm populair geworden. De reden daarvoor is dat je het eenvoudig kunt leggen – ook over bestaande vloeren – en dat lijmen vaak niet nodig is. Bekijk hieronder ons assortiment of kom gezellig langs in onze winkel!

SKU: F015

SKU: F301

SKU: F030

SKU: F006

SKU: F024

SKU: F028

SKU: F019

SKU: F023

SKU: F100

SKU: F003

SKU: F008

SKU: F055

SKU: F007

SKU: F051

SKU: F002

SKU: F014

SKU: F022Veelgestelde vragen PVC vloer

Een nieuwe vloer is vrijwel altijd een weloverwogen keuze. De vloer maakt toch immers jaren onderdeel uit van de woning. Overweegt u een pvc vloer maar bent u er nog niet helemaal uit? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen!

Nee. Vinylvloeren koop je per strekkende meter vanaf een rol. Deze wordt dan voor je afgesneden op een maat die in de buurt komt van de ruimte die je moet vullen. PVC vloeren bestaan uit losse kunststof panelen die in elkaar geklikt worden om zo een geheel te vormen. Vergelijkbaar met laminaat.

Dat kan zeker via onze webshop. Bestellingen kunnen dan thuisgeleverd worden of zijn af te halen bij ons in de winkel. Weet wel dat een kleur er op een beeldscherm anders uit kan zien dan in het echt. Bij ons in de showroom hebben we stalen van alle vloeren in ons assortiment, dus kom gezellig langs om uw nieuwe pvc vloer uit te kiezen.

Bij de meeste pvc vloeren is het niet meer noodzakelijk om deze te lijmen. Ook dit type vloer heeft tegenwoordig een handig kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloer keurig blijft liggen en meteen waterdicht is.

Met de praktische kliksystemen van tegenwoordig is het heel goed mogelijk om zelf een pvc vloer te leggen. Er hoeft niet meer gelijmd te worden en meestal is een ondervloer niet noodzakelijk. Dit hangt natuurlijk wel af van de kwaliteit van de vloer. Laat u hierin goed adviseren om teleurstelling te voorkomen.

Een pvc vloer laten leggen is ook mogelijk. Meestal kunt u dit aangeven bij de vloerenspeciaalzaak. Koopt u de vloer bij een bouwmarkt? Dan zult u een zelfstandige moeten vinden die uw pvc vloer kan leggen.

Veel mensen vragen ons wat beter is, een pvc vloer of laminaat? Het antwoord daarop is: wat je zelf het mooist vindt. Een laminaatvloer is gemaakt van hout, een pvc vloer van hoogwaardig kunststof.

Allebei hebben ze hun voor- en nadelen. De reden waarom men kiest om een pvc vloer te kopen is dat deze waterdicht is. Hierdoor kan deze zelfs gebruikt worden in de badkamer. Maar het is net zo praktisch als er geknoeid wordt. Met een doekje veeg je de vlek zo weg, zonder schade aan de vloer.

Waar je een pvc vloer koopt is afhankelijk van je wensen. Zoek je een specifiek merk, wil je je goed laten adviseren en wat is je budget? Koop je de vloer bij een speciaalzaak dan kan je deze vaak in alle rust uitzoeken, plus word je goed geadviseerd.


PVC vloeren in ons assortiment

In ons assortiment verkopen wij pvc vloeren van verschillende merken. Deze zijn door ons persoonlijk geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. We willen onze klanten namelijk alleen het beste bieden.
Eén van de merken die wij verkopen is Meister. Dit is Duitse kwaliteit, stevig, duurzaam en makkelijk te leggen. Verkrijgbaar in houtkleuren, maar ook met een tegelprint. Hiermee heeft u de voordelen van een pvc vloer maar dan met een steen look. Een ander merk in ons assortiment is Floorify uit België. Zij bieden kwaliteitsvloeren in trendykleuren die passen bij elk interieur. Zij hebben zelfs visgraat pvc. Deze visgraat pvc vloer kunt u ook in onze winkel bewonderen.