Het Rijswijkse Vloerenhuis, het adres voor uw gordijnen

Het Rijswijkse Vloerenhuis doet zijn naam te kort als u hier binnentreedt. Naast de prachtige collectie tapijten en Quick-Step vloeren, beschikken wij over een ruime keuze aan in-between gordijnen en overgordijnen van de merken  A House of Happiness en ByTzum.

Gelukkig kunt u ook bij het Rijswijkse Vloerenhuis rekenen op een vertrouwd stuk advies als het uw gordijnen betreft. Onze jarenlange ervaring in woning stoffering zal ook hier weer uit blijken. Eventueel kunt u uw gordijnen laten afhangen door één van onze vaste medewerkers.

Voor ieder type interieur hebben wij het juiste gordijn

In het verleden spraken we alleen maar over vitragegordijnen en overgordijnen. Het ging er tenslotte alleen maar om dat we geen inkijk hadden en dat we ons interieur beschermde tegen het verkleuren door de zon.

Tegenwoordig is een gordijn wel meer dan alleen een lap stof dat ons privéleven dient te beschermen. Helemaal van deze tijd zijn bijvoorbeeld de in between gordijnen. Deze gordijnen zijn met een dikkere garen geweven dan vitrage maar zijn transparanter dan overgordijnen.

Gordijnen zijn medebepalend voor de sfeer binnen de woonruimte. Dit kan zowel de slaap- of kinderkamer als de woon- of badkamer betreffen. Vele designs, kleuren en textielsoorten zijn tegenwoordig verkrijgbaar binnen de raamdecoratie.

Zodra u uiteindelijk weet welke kleur en design u wenst, moet u zich nog even buigen over de ontelbare manieren van ophangen. Welke plooi wilt u? Moet het gordijn het gehele raam bedekken of alleen een gedeelte? Wilt u het gordijn op een roede met lussen of kiest u voor een rails?

NEEM CONTACT OP OF KOM LANGS

ByTzum

Natural comfort is de oorsprong van byTzum. Tzum is een Fries plaatsje, gelegen in een weidse natuurlijke omgeving tussen het wad en de stad. Authentiek en puur.

A House Of Happiness

A House of Happiness is al meer dan 65 jaar marktleider gordijnen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen.