De grootste Quick-Step leverancier van Zuid-Holland!

Onderzoek heeft uitgewezen dat Het Rijswijkse vloerenhuis andere Quick-Step leveranciers overtuigend achter zich laat in service en prijs! Met 5 sterren en een beoordelingscijfer van 9.8 tot 10 zijn wij daar enorm trots op, alsmede dat wij de  toonaangevende Quick-Step Diamond Store in Nederland zijn voor al uw Quick-Step laminaat-, PVC- en parketvloeren en de grootste leverancier in Zuid-Holland.

Alle parketteurs van Het Rijswijkse vloerenhuis hebben een meerdaagse opleiding bij Quick-Step gevolgd en de titel Master Installers behaald. Bij plaatsing door onze Masters komen zij kosteloos inmeten en geven wij 2 jaar leggarantie op al onze Quick-Step vloeren!

Waarom kiezen voor het Rijswijkse Vloerenhuis?

Bij het Rijswijkse Vloerenhuis kunt u rekenen op kwaliteit en service voor een scherpe prijs voor zowel vloeren als raamdecoratie en tapijten. Doordat wij gespecialiseerd zijn in de Quick-Step producten kunnen wij u hiervan mee laten profiteren door online snel en goedkoop uw Quick-Step vloer te bestellen.

Geen angst dat u misschien een pak te weinig besteld. In tegenstelling tot andere webshops kunnen wij altijd naleveren.

Desgewenst kunt u, tegen een redelijk tarief,  gebruik maken van de legservice van onze Master Installers. Wilt u uw vloer liever zelf leggen? Ook dan kunt u op ons rekenen. Bij iedere Quick-Step vloer ontvangt u een duidelijke uitleg van het Uniclic systeem.

Door onze jaren lange ervaring krijgt u ook voor uw gordijnen, vitrages en tapijten een deskundig advies en heeft u alles onder één dak.

Wij werken uitsluitend met onze eigen stoffeerders en parketteurs.

Neem contact op of kom langs