De uitstraling van uw woning wordt voor het grotendeel bepaald door uw vloerbekleding. Echter, u kunt het mooiste uitgezocht hebben, wanneer de vloer niet goed gelegd is zal het nooit een pronkstuk worden. Naast vloerbekleding, kunt u ook gebruik maken van onze service voor uw trap- en raambekleding.

Perfecte installatie met onze Quick-Step Master Installer legservice!

Het Rijswijkse Vloerenhuis beschikt over een professioneel team van gecertificeerde parketteurs: Onze Quick-Step Master Installers. Kiest u er voor om uw vloer te laten leggen, dan hoeft u zich helemaal nergens meer zorgen om te maken.

Wij zorgen dat uw vloer perfect gelegd wordt zoals het hoort. Daarbij ontvangt u ook twee jaar leggarantie op uw vloer wanneer deze door onze Master Installers is geplaatst. Treedt er toch een oneffenheid op? Dan lossen wij dat kosteloos voor u op met een levenslange leggarantie! Wel zo fijn als u bijvoorbeeld een nieuwbouw huis in trekt welke nog kan werken of andere oorzaken voor werken verwacht.

MEER OVER DE MASTER INSTALLER
Quick-Step Palazzo Eik héritage natuur mat

Het Rijswijkse Vloerenhuis plaatst alle soorten vloerbekleding

Voor al de soorten vloerbekleding die wij bieden zoals tapijt, parket, PVC of laminaat kunt u gebruik maken van onze legservice.

Onze vloerleggers zijn uiterst vakbekwaam en bij ons in vast dienstverband. U bent dus verzekerd van een stuk vakwerk waarvan u nooit bang hoeft te zijn dat u wordt verwezen naar een uitzendbureau bij eventuele calamiteiten.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze service voor uw raambekleding.

MEER OVER VLOERBEKLEDING

Het adres voor uw trapbekleding

Een trap bekleden is misschien wel het moeilijkste onderdeel in ons vak. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons artiesten noemen in het bekleden van trappen.

Regelmatig bezoeken wij monumentale panden, oude herenhuizen en grachtenpanden. Deze zijn vaak geheel of gedeeltelijk als kantoorruimte in gebruik genomen. Ons verbaast het keer op keer dat de trappen binnen deze panden, door jaren gebruik, zichtbare slijtageplaatsen tonen. Juist deze trappen met hun prachtige historie, verdienen de hand van onze Master Installers.

Geef ook uw trap een tweede kans en maak een afspraak!

MEER OVER TRAPBEKLEDING