Vloer laten leggen in regio Haaglanden – Laminaat, Parket, PVC en Vloerbedekking

Liever de vloer laten leggen? Dat kan! Bij het Rijswijkse Vloerenhuis hebben wij onze eigen legservice. 

Een hecht team enthousiastelingen die allemaal bij ons in dienst zijn. Wij werken bewust niet met zzp-ers. Alleen zo kunnen wij garanderen dat onze klanten de hoogste kwaliteit krijgen. Raakt de vloer na het leggen onverhoopt beschadigd? Dan komen we bij u langs om de vloer weer te herstellen. Zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe vloer.

Hoe boek je onze legservice? 

Wanneer je een vloer bij ons koopt kan je gebruik maken van onze legservice. Hier zijn kosten aan verbonden Je kunt hiervoor het beste telefonisch contact met ons opnemen of langskomen in de winkel. Zo kunnen we alles doornemen en gelijk een datum afspreken voor het gratis inmeten van de vloer. Op basis daarvan brengen wij een offerte uit. Bij akkoord plannen we gelijk een afspraak wanneer ons team langskomt om de vloer te leggen. 

Wacht niet te lang met het bestellen van een nieuwe vloer. Zeker als je binnenkort een (nieuwbouw) woning opgeleverd krijgt. Door de populariteit van onze legservice kunnen we niet altijd garanderen dat we op korte termijn een gaatje hebben. Maar neem altijd contact met ons op, we denken graag mee en zorgen dat we samen tot een oplossing komen. 

Quick-Step Palazzo Eik héritage natuur mat

Het Rijswijkse Vloerenhuis plaatst alle soorten vloerbekleding

Voor al de soorten vloerbekleding die wij bieden zoals tapijt, parket, PVC of laminaat kunt u gebruik maken van onze legservice.

Onze vloerleggers zijn uiterst vakbekwaam en bij ons in vast dienstverband. U bent dus verzekerd van een stuk vakwerk waarvan u nooit bang hoeft te zijn dat u wordt verwezen naar een uitzendbureau bij eventuele calamiteiten.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze service voor uw raambekleding.

MEER OVER VLOERBEKLEDING

Het adres voor uw trapbekleding

Een trap bekleden is misschien wel het moeilijkste onderdeel in ons vak. Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons artiesten noemen in het bekleden van trappen.

Regelmatig bezoeken wij monumentale panden, oude herenhuizen en grachtenpanden. Deze zijn vaak geheel of gedeeltelijk als kantoorruimte in gebruik genomen. Ons verbaast het keer op keer dat de trappen binnen deze panden, door jaren gebruik, zichtbare slijtageplaatsen tonen. Juist deze trappen met hun prachtige historie, verdienen de hand van onze Master Installers.

Geef ook uw trap een tweede kans en maak een afspraak!

MEER OVER TRAPBEKLEDING
Legservice 1