Leginstructies

Bent u van plan zelf uw vloer te plaatsen?

Als u een keuze heeft gemaakt welke vloer uw interieur gaat laten stralen dan wilt u deze zo snel mogelijk in uw huis plaatsen. Door de kliksystemen van de vloeren kunt u dit eenvoudig zelf.

Op deze pagina vindt u alle beschikbare leginstructies voor elk type vloer.

Kiest u er liever voor om de vloer door onze professionele parketteurs te laten installeren zodat u 2 jaar leggarantie heeft? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken

Leer stap voor stap hoe u het beste uw laminaat vloer kunt leggen. De volgende video’s laten duidelijk zien welke gereedschappen er gebruikt worden. Zo weet u precies wat er nodig is om te beginnen met uw vloer.

Met de juiste ondervloer, zullen deze instructies ervoor zorgen dat uw vloer er mooi egaal bij ligt en ook optimaal geïsoleerd is. Nadat u deze pagina heeft bekeken weet u precies welke mogelijkheden er zijn en welke aansluiten op uw huis.

Er zijn twee methodes om uw vloer te plaatsen: de zwevende plaatsing en de gelijmde plaatsing. Bij de zwevende plaatsing heeft u geen lijm nodig. Door het unieke kliksysteem zult u zonder slag of stoot uw vloer leggen. De gelijmde plaatsing is de traditionele manier van leggen. Hierbij gebruikt u parketlijm, die op bijna elke onderlaag te gebruiken is.

Bent u op zoek naar instructies om uw PVC vloer te leggen? Met de onderstaande instructies kunt u ervoor zorgen dat uw vloer er egaal bij ligt en goed geïsoleerd is. Na het bekijken van deze pagina weet u precies wat voor mogelijkheden er zijn voor uw huis.

Er zijn twee manieren om uw vinyl vloer te plaatsen: de zwevende plaatsing en de gelijmde plaatsing. Bij de zwevende plaatsing is een ondervloer van essentieel belang voor de kwaliteit en comfort van uw vloer. Daarna kunt u aan de slag met uw vloer. Uw vloer is nog nooit zo makkelijk gelegd door het unieke kliksysteem. Daarbij heeft u geen lijm of andere materialen nodig. Bij de gelijmde plaatsing heeft u wel een speciale lijm nodig om uw PVC vloer te plaatsen. Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor onze PVC vloeren.

Uw vloer perfect laten leggen?

Kiest u er liever voor om het plaatsen uit te besteden dan staan onze Master Installers voor u klaar. Onze parketteurs zijn hier speciaal voor opgeleid waardoor u gegarandeerd bent van 2 jaar leggarantie. 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

KLANTENSERVICE

 

>Afleveren van uw bestelling

>Betaal- en retourinformatie

> Garantie

> Klachten

> Klantenreviews

> Leginstructies

Leginstructies 1
Uw vraag snel beantwoord via WhatsApp! 06 48 27 34 38
Beschikbaar van 09:30 uur tot 20:00 uur