Alle reviews ter inzage in de showroom

Een nieuwe laminaat- parket- of PVC vloer binnen 1 dag

Een nieuwe laminaat- parket- of PVC vloer binnen 1 dag 1

Extreme service bij het plaatsen van een nieuwe vloer door Master Installers – binnen 1 dag geregeld

Uw vloer is aan vervanging toe maar wie helpt u om alles te realiseren? In de showroom van Het Rijswijkse Vloerenhuis heeft u de vloer bewonderd welke u op de webshop had gezien. Het is inderdaad precies uw smaak en de kleur komt perfect overeen met uw meubels.

Maar dan? Ook financieel is het allemaal geen probleem omdat u ondertussen exact heeft kunnen berekenen wat de nieuwe vloer u gaat kosten. Nee, daar wringt de schoen niet. Al maanden ziet u tegen de troep op. Alle meubels van z’n plaats, wie gaat u daarbij helpen? Dagen in de troep en de stof. Vervolgens gaan de weken voorbij en blijft u zich ergeren aan uw huidige vloer.

De Master Installers van Het Rijswijkse Vloerenhuis

Quick-Step Impressive Ultra Zachte eik licht LHD

Bij het Rijswijkse Vloerenhuis wordt niet gewerkt met externe ZZP’ers of uitzendkrachten. Bij ons is iedereen in vast dienstverband van het bedrijf en werken wij samen als een geweldig team.

Extreme service – binnen 1 dag uw nieuwe vloer geplaatst

Zijn wij al heel bijzonder door de grootste Quick-Step leverancier van Zuid-Holland te zijn, door een unieke Diamond Store te hebben en een klantenbeoordeling van 9,7. Kunnen we daar aan toevoegen dat wij nu stunten met het leggen van vloeren tot 120 m2 binnen 1 dag.

Waar vindt u een specialist in vloeren die er voor zorgt dat uw vloer (tot 120m2) perfect gelegd wordt met 2 jaar leggarantie binnen 1 dag?

De Quick-Step Master Installer komt voor deze speciale uitdaging niet alleen, ook niet met 1 collega, maar liefst 4 vakmannen staan ’s morgens vroeg voor uw voordeur. Zij gaan er voor zorgen dat, net als op tv, uw vloer binnen 1 dag is vernieuwd. Tegen een kleine kostprijs verplaatsen zij met uiterste zorg uw meubels zodat de collega verder kan met de vloer plaatsen. De volgende dag kunt u genieten van uw nieuwe vloer alsof er niets gebeurd is.

Uw nieuwe vloer binnen 1 dag gelegd, stofvrij opgeleverd en 2 jaar leggarantie! Alleen bij Het Rijswijkse Vloerenhuis. Ook voor raamdecoratie.

Heeft u al een keuze kunnen maken uit onze vloerencollectie en wilt u meer weten over onze legservice?

Dit bericht is gepost in Tips. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *