Alle reviews ter inzage in de showroom

Resultaat 1–20 van de 52 resultaten wordt getoond

Laminaat Eik

Wat is er mooier dan een eiken vloer in huis? Het oogt statig en luxe, alleen het vergt een hoop onderhoud om de vloer zo mooi te houden. En dit type vloer is niet goedkoop. Daarom is laminaat met eik look een heel goed alternatief. Net zo stevig en bijna niet van echt te onderscheiden. Maar, misschien nog wel belangrijk, veel onderhoudsvriendelijke en voor een veel lagere prijs.

 21.95 per m2 SKU: 04954
 21.95 per m2 SKU: 04950
 21.95 per m2 SKU: 04949
 21.95 per m2 SKU: 04952
 21.95 per m2 SKU: 04951

Bestaan er laminaatvloeren van eiken?

Ja en nee. De laminaatvloeren die je kunt bestellen hebben vaak een eik print. Ze lijken op een echte houten vloer, maar hebben de eigenschappen van een laminaatvloer.

Er zijn ook parketvloeren, van eik, die op dezelfde manier kunt leggen als laminaat. Deze hebben dus een echte eiken toplaag, maar zijn verder net zo onderhoudsvriendelijk als laminaat. Ook het leggen is net zo eenvoudig als bij laminaat. Dit kun je dus heel gemakkelijk zelf doen.

Die parketvloeren zijn dus een echte laminaat eik vloer. Wanneer je een laminaat vloer koopt die eik in de naam heeft dan zijn die dus niet vervaardigt van echt hout, maar hebben ze wel de hout look.

Niet van echt te onderscheiden

Het is trouwens ook goed om te weten dat de houten print, zeker bij een kwaliteitsvloer, tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden is. Ook voelen de vloeren net zo stevig en ogen ze luxe. Voor een fractie van de prijs van een echte parketvloer.

Zelf leggen of laten leggen

Een eiken laminaatvloer kan je zelf eenvoudig leggen. Wij verkopen alle benodigdheden in onze shop. Denk hierbij aan de vloer zelf, ondervloeren, plinten en zelfs reinigingsmiddel en kit. Weet je niet precies wat er nodig is voor het leggen van jouw vloer? Neem dan contact met ons op via de chat of kom langs in de winkel.

Liever de vloer laten leggen? Dat kan! Wij hebben een eigen team dat zeer ervaren is in het leggen van elke type vloer. Ons team gaat pas weg wanneer de klant tevreden is. Bekijk de vele reviews - die handgeschreven in te zien zijn in onze winkel - voor de ervaring van onze klanten.