Laminaat Hoorn

Heeft u een woning in de omgeving Hoorn en bent u op zoek naar een geschikte laminaat vloer? Dan bent u bij Het Rijswijkse Vloerenhuis op het juiste adres!

Het Rijswijkse Vloerenhuis is de Quick-Step Diamond-Store in Zuid-Holland. Bestel uw Quick-Step laminaat eenvoudig online of bezoek onze showroom in Rijswijk.

Wilt u uw laminaat vloer in Hoorn laten leggen? Onze Quick-Step Master Installers staan voor u klaar! Met 2 jaar leggarantie en alleen gediplomeerde parketteurs, bent u verzekerd van het beste resultaat.

NAAR QUICK-STEP LAMINAAT ONZE LEGSERVICE
Laminaat Hoorn 5

Laminaat kopen Hoorn

Verrijn Stuartlaan 11
2288 EK Rijswijk

Di-Vr: 11:00 – 17:00 u
Za: 11:00 – 16:00 u
Zo – Ma: Gesloten

Maak een afspraak of STEL UW VRAAG

Wij streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

  * Verplichte velden

  Het Rijswijkse Vloerenhuis

  De grootste leverancier in Zuid-Holland op het gebied van Quick-Step vloeren, bevindt zich op het industrieterrein van Rijswijk, vlak bij de A4.

  Hierdoor kunt u vanuit verschillende steden zoals Rotterdam, Zoetermeer of Leiden makkelijk en snel onze showroom bezoeken.

  Iedere werkdag staat bij het Rijswijkse Vloerenhuis een professioneel team klaar om adequaat te reageren bij uw vragen en bieden zij de oplossing. Een deskundig advies voor een geruststellend gevoel!

  In onze showroom treft u alles onder één dak voor uw woningstoffering, van hoogwaardige (onder)vloeren tot raamdecoratie.

  Klanten geven ons gemiddeld een 9,7/10!
  Lees wat klanten over ons zeggen bij onze klantenreviews.

  Klanten geven ons een 9,7/10!

  wat klanten over ons zeggen