Chat with us, powered by LiveChat
lees alle reviews

Misleidende acties bij de Praxis met Quick-Step Laminaat

Praxis laminaat goedkoop? Trap er niet in!

Ze komen regelmatig voorbij… geweldige kortingen op Quick-Step Laminaat bij de Praxis. Het lijkt niet alleen te mooi om waar te zijn, het is te mooi om waar te zijn! Wij leggen U in dit artikel uit hoe U misleid wordt.

Praxis kiest er bewust voor om NIET de originele Quick-Step collectie-namen te gebruiken, zodat Praxis hun verkoopprijzen zelf kunnen bepalen.

Quick Step Aquanto de bij Praxis

Quick Step Aquanto, exclusief te koop bij de Praxis. Echter is deze lijn precies hetzelfde als de Quick Step Impressive serie, die U bij ons koopt tegen een veel scherper tarief. De werkelijke advies prijs van Quick Step Impressive (Quick Step Aquanto bij de Praxis) is € 26,95. Praxis geeft een adviesprijs aan van € 29,99. Geven vervolgens een korting van 25% wat neer komt op € 22,50. Bij ons kost dezelfde vloer slechts € 19,00 per m2. Door regelmatig met de adviesprijzen te rommelen, betaalt U als consument altijd te veel.

Precies hetzelfde trucje halen ze uit bij Quick Step Classic (Quick Step Calando bij de Praxis) en Quick Step Creo (Quick Step Moderato bij de Praxis). Laat U niet misleiden en blijf alert op deze trucjes van de Praxis.

Wanneer wij zeggen dat u simpelweg misleid wordt door Praxis Nederland drukken wij dit nog netjes uit. U bent bij deze gewaarschuwd…

Een reactie op “Misleidende acties bij de Praxis met Quick-Step Laminaat

  1. Hennie Nooren zegt:

    Helemaal mee eens .
    Bovendien geven zij niet de service en de juiste/ betere voorlichting die je krijgt bij de Quick Step Dealer .
    Deze adviseert je ook over de juiste ondervloer welke uiteindelijk voor 40% bepalend is voor het uiteindelijke woongenot .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *